Verhuurinformatie

Algemeen

De basiskleuren zijn RAL 1013 met een boeiboord RAL 5015 + 3000. De grondplannen en omschrijvingen op de website zijn informatief, andere indelingen zijn mogelijk op aanvraag. Gelieve u telefonisch van de beschikbaarheid te vergewissen; een aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Aansluitingen van nutsvoorzieningen zijn steeds ten laste van de klant. Eventuele wijzigingen voorbehouden. Voor de huurprijzen, vraag onze prijslijst.

Hoe praktisch te werk gaan

Voor de levering
Controleer of de leverplaats berijd- en bereikbaar is met zwaar materieel. Kunnen we lossen met kabelsyteem of is er een kraanwagen nodig? Welke afstand moet de kraan overbruggen? Zijn er hinderlijke voorzieningen in de lucht of in de grond? (bv. elektriciteitskabels!) Is de ondergrond voldoende vlak en stabiel om de unit te plaatsen? Indien niet, dient u in een fundering te voorzien. Bestellingen worden door onze diensten schriftelijk bevestigd, gelieve ze te controleren en voor akkoord terug te zenden.

Levering en gebruik
Gelieve eventuele mankementen te noteren op de afleverbon! Voor de elektrische aansluiting hangt er een apart schema bij de elektrokast. Bij sanitaire aansluitingen mag geen zand of vuil in de aanvoerleiding terechtkomen. De warmwaterboiler wordt eerst met water gevuld en dan pas ingeschakeld. Regelmatig onderhoud van de unit komt de hygiëne en de gezondheid ten goede. Gelieve beschadigingen of mankementen zonder verwijl aan ons kenbaar te maken. Onze servicedienst zal deze herstellen; kosten van herstellingen uitgevoerd door derden kunnen wij niet aanvaarden en mogen niet in mindering gebracht worden van de huurprijs. Bekijk hier al onze transportmogelijkheden.

Einde huur
De opzegtermijn voor de huurperiode bedraagt 14 dagen.
Gelieve de volgende werkzaamheden uit te voeren:

  • nutsleidingen loskoppelen en sanitaire leidingen laten leeglopen
  • meubilair platleggen
  • unit grondig reinigen (poetswerk wordt aangerekend volgens art. 31 van de huurovereenkomst)
  • eventuele stickers verwijderen (verwijderen wordt aangerekend volgens art. 28 van de huurovereenkomst)
  • berijd- en bereikbaarheid van de werf controleren met het oog op het laden. Kunnen we laden met kabelsyteem (zie film hieronder) of is er een kraanwagen nodig? Welke afstand moet de kraan overbruggen?

Contacteer ons

Warsco Units nv
Slingerweg 20
Poort 5650
3600 Genk

Certificaten

WU Belgie WU Belgie WU Nederland
Duo