Een woonunit huren

Dé oplossing voor tijdelijke huisvesting

Je kan niet alleen bij Warsco Units terecht voor een mobiel bedrijfsgebouw, maar je kan als particulier ook een woonunit huren. Onze woonunits zijn inzetbaar als tijdelijke huisvesting, bv. tijdens het bouwen van je droomhuis of als je woning door omstandigheden even onbewoonbaar is.

Maximaal comfort

Wij hebben verschillende type woonunits te huur voor verschillende behoeften: één enkele unit of een combinatie van verschillende units die een woongebouw vormen. Onze units voldoen aan alle wettelijke voorschriften op vlak van veiligheid, elektriciteit, energieprestatie en brandweerstand. Ze zijn bovendien voorzien van alle comfort en alle voorzieningen: toilet, douche, keukenblok, voorzieningen voor wasmachine en droogkast, voldoende woon- en slaapruimte ...

Vraag een offerte aan

Wil je een comfortabele woonunit huren? Dan creëert Warsco Units de perfecte ruimte voor jou! Contacteer ons vandaag nog voor een offerte. Als je ook ruimte nodig hebt voor het stockeren van je dierbare bezittingen, kan je gebruikmaken van onze handige magazijnunits.

Contacteer ons

Warsco Units nv
Slingerweg 20
Poort 5650
3600 Genk

Certificaten

WU Belgie WU Belgie WU Nederland
Duo