Werfkeet huren

Werken op wielen

Heb je een bouwfirma en werk je regelmatig op een andere locatie? Dan is een mobiele werfkeet huren de ideale oplossing! Met de praktische bouwwagens van Warsco Units heb je altijd een comfortabele werkplek tot je beschikking, waar je ook werkt. Dit zijn compacte en eenvoudig verplaatsbare wagens die je zowel in langzaam als snelverkeer kan krijgen. De basis is een metalen kooiconstructie op een metalen chassis, bekleed met een verzinkte buitenbeplating.

Opties te over

Bij het huren van een werfkeer heb je verschillende opties qua indeling. Zo kan je kiezen voor een volledig open ruimte of je bouwwagen uitrusten met bv. reftertafels, stoelen en een toilet. Hoe je bouwwagen er volgens jou ook uit moet zien, Warsco Units maakt het mogelijk. Bovendien zijn alle bouwwagens standaard uitgerust met een tandemasser, glas in traliewerk, verwarming & verlichting en vloer-, dak- en wandisolatie. Dat laatste maakt de ruimte extra behaaglijk.

Meer weten?

Heb je nog vragen over onze bouwwagens of wil je direct een werfkeet huren? Neem dan nu contact op met Warsco Units. Wij helpen je graag aan een bouwwagen op maat en komen hem zelfs brengen. Onze kraanwagens plaatsen je units op de moeilijkste plekken!