Pagina's

Verhuur van schakelunits

Flexibiliteit troef

Ben je op zoek naar moduleerbare schakelunits op maat van jouw bedrijf? Reken dan op de flexibele oplossingen van Warsco Units. Wij creëren de perfecte ruimte voor elke sector of situatie, of het nu gaat om extra kantoorruimte, productieruimte, technische ruimte of een (klas)lokaal. Het grote voordeel is dat we verschillende schakelunits makkelijk aan elkaar kunnen koppelen en ook weer loskoppelen. Je kan ook de technische uitrusting snel aanvullen met of vervangen door andere elementen, zoals verwarming en airco. Met schakelunits profiteer je dus van een maximale flexibiliteit. 

Mix & match

Wij bieden je schakelunits in alle soorten en maten, zodat je naar hartenlust units kunt combineren. Je kan kiezen tussen 10 basismodellen, maar binnen deze types kan je je unit ook nog eens op maat krijgen. De mogelijkheden zijn dus eindeloos! De standaarduitrusting van onze schakelunits omvat o.a.:

  • geïsoleerde vloeren, daken en wanden
  • dubbel glas en rolluiken
  • verwarming en verlichting
  • aircovoorziening

Bestel extra ruimte

Heb je tijdelijk nood aan extra ruimte? Maak het je dan gemakkelijk en kies voor de veelzijdige schakelunits van Warsco Units. Wij bezorgen je een oplossing op maat en komen alles leveren en installeren. Contacteer ons gerust voor meer informatie of een offerte.

Contacteer ons

Warsco Units nv
Slingerweg 20
Poort 5650
3600 Genk

Certificaten

WU Belgie WU Belgie WU Nederland
Duo