Een kantoorunit huren

Warsco geeft je de ruimte

Heeft jouw bedrijf gebrek aan kantoorruimte of heb je een onderkomen nodig tijdens verbouwingswerken? Dan heeft Warsco Units de perfecte oplossing: een kantoorunit huren! Onze kwalitatieve units zijn verkrijgbaar in alle soorten & maten. Een modulair, verplaatsbaar kantoor is een snelle, flexibele en goedkope oplossing die je steeds aan kan passen aan je behoeften. Ook het hoofdkantoor van Warsco Units is voor 100% samengesteld uit kantoorunits. Kom gerust eens langs en laat je inspireren of breng ons een virtueel bezoek!

Volwaardige bedrijfsgebouwen

Een kantoorunit huren bij Warsco zal je overtuigen van het grote potentieel van unitbouw. Onze units zijn niet te onderscheiden van permante gebouwen en zijn voorzien van alle nodige technieken, zoals HVAC, elektriciteit, sanitair, data, telefonie en tv. Als je wil, kunnen we ze zelfs uitrusten met het gepaste meubilair. Ook op vlak van veiligheid en energieprestatie voldoen onze units aan alle voorschriften.

Kantoor op maat?

Wil je een kantoorunit huren? Contacteer ons voor een oplossing op maat. We hebben 8 verschillende basismodellen en elk model kunnen we aanpassen aan de noden van jouw bedrijf. 

Contacteer ons

Warsco Units nv
Slingerweg 20
Poort 5650
3600 Genk

Certificaten

WU Belgie WU Belgie WU Nederland
Duo