Service in systeembouw

Van levering tot herstelling

Heb je nood aan tijdelijke of (semi)permanente huisvesting? Warsco Units biedt jou een uitgebreide verkoop- en verhuurservice in systeembouw. Van levering en plaatsing tot onderhoud, herstellingen en opslag; wij nemen je alle zorgen uit handen. Bekijk hier al onze transportmogelijkheden.

Het logistieke centrum als spil

Ons logistiek centrum is het kloppend hart van onze activiteiten. Op deze 6,8 ha grote site vind je bv. een schrijnwerkerij, werkplaatsen voor metaalbewerking, elektriciteit en sanitair, een magazijn en een geautomatiseerde wasstraat. Hier stockeren wij units voor systeembouw, zetten units op transport, reinigen ze en herstellen als dat nodig is. We hebben constant 4000 verhuurunits in roulatie, dus we kunnen heel snel voldoen aan jouw vraag.

Unieke service voor koopunits

Als je een systeembouw-unit koopt, kan je natuurlijk beroep blijven doen op onze allround service. Je kan dan altijd bij ons terecht voor onderhoud, herstellingen, vervoer en tijdelijke opslag. Zo ben je verlost van alle beslommeringen én gaat je investering zoveel langer mee.

Vraag het ons

Wil je meer weten over onze uitgebreide service in systeembouw of wil je een unit op maat huren of kopen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij gaan tot het uiterste om de perfecte ruimte voor jou te creëren.

Upload hier je afbeeldingen.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf.

Contacteer ons

Warsco Units nv
Slingerweg 20
Poort 5650
3600 Genk

Certificaten

WU Belgie WU Belgie WU Nederland
Duo