Interim voorziening voor Bravis Ziekenhuis

Bravis Ziekenhuis

3 maanden

Bel ons

+32 89 869660

Interim voorziening voor Bravis Ziekenhuis Bergen op Zoom

In een tijdsbestek van drie maanden heeft Warsco Units in samenwerking met hoofdaannemer Bergh Bouwsystemen het programma van eisen uitgewerkt tot een representatieve interim voorziening. De afdeling spoedeisende hulp en de huisartsenpost (twee zorgdisciplines met een complexe patiënten logistiek) zijn voorzien van een volwaardige interim voorziening voor het komende half jaar waarin zij het oorspronkelijke hoofdgebouw tijdelijk moeten verlaten.

In 14 weken oplossingen gerealiseerd voor strenge eisen.

Vanaf het eerste moment zijn Warsco Units en Bergh Bouwsystemen betrokken geweest bij het uitwerken van de plannen voor het Bravis Ziekenhuis. Samen met de zorgmanagers is gezocht naar oplossingen voor de strenge eisen die gelden in de zorg, passend binnen de beschikbare systemen in tijdelijke huisvesting. Het resultaat is een tijdelijke huisvesting die vergelijkbaar is met het permanente gebouw, uit het oogpunt van patiënten logistiek en de medische functionaliteiten. Het doorlopen proces is noemenswaardig. In een periode van 14 weken is de tijdelijke huisvestiging gerealiseerd: drie weken engineering, vier weken productie, twee weken plaatsing en vijf weken afbouwtijd.

Het proces op de bouwplaats wordt strak gecoördineerd.

Vanaf het moment dat de units van Warsco op de bouwplaats arriveerden zijn de benodigde medische installatie aangebracht. Bergh Bouwsystemen heeft de zorg gerelateerde speciale bouwkundige voorzieningen aangebracht en Warsco zorgde voor het afmonteren en in bedrijf stellen.

Kernwaarden van dit succes?

Kwaliteit voorop uiteraard, gecombineerd met slimme oplossingen. Denk aan betaalbare prefabricage voor de zorg. Ruimte voor persoonlijke invulling en een luxe uitstraling, volgens een naadloze afstemming van diverse disciplines.

Contacteer ons

Warsco Units nv
Slingerweg 20
Poort 5650
3600 Genk

Certificaten

WU Belgie WU Belgie WU Nederland
Duo