Experts in tijdelijke huisvesting

Een boontje voor kwaliteit

Warsco Units heeft al meer dan 40 jaar ervaring in tijdelijke en (semi)permanente huisvesting. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een Europese speler. We produceren onze units in België en leveren in de Benelux, maar ook in delen van Frankrijk en Duitsland. Dat hebben we vooral te danken aan onze kwaliteit, die tot uiting komt in:

Volwaardig als permanent gebouw

Onze units voor tijdelijke huisvesting zijn zo degelijk geconstrueerd, dat ze niet onder moeten doen voor permanente gebouwen. Zowel de binnen- als de buitenkant heeft een duurzame constructie en de units zijn ook naar wens aan te kleden. Wat je ideeën ook zijn, Warsco Units geeft ze de nodige ruimte. Onze slogan luidt dan ook niet voor niks “SPACE FOR YOUR IDEAS ”.

Breng ons een bezoek

Er is eigenlijk niks ‘tijdelijks’ aan onze gebouwen. Daarom hebben we ervoor kozen om de kantoren van Warsco Units volledig uit units samen te stellen. Wil je de hoge kwaliteit en de onuitputtelijke mogelijkheden van onze units met eigen ogen zien? Breng dan eens een bezoek aan onze kantoren of neem alvast een virtueel kijkje en laat je inspireren.

Tijdelijke huisvesting

Contacteer ons

Warsco Units nv
Slingerweg 20
Poort 5650
3600 Genk

Certificaten

WU Belgie WU Belgie WU Nederland
Duo