Zorg

Een unit voor elke toepassing

Heeft je zorginstelling door een renovatie, uitbreiding, herstructurering of andere oorzaak te kampen met plaatsgebrek? Dan creëert Warsco Units een (semi)permanente ruimte. Dankzij onze flexibele formule, kan je naar hartenlust units kiezen en combineren. Je kan onze units inrichten tot een aangename omgeving, zowel voor een kinderdagverblijf als een permanent verzorgings- of bejaardentehuis en zelfs een operatiekamer.

Zorghuisvesting voor tijdelijke of semipermanente duur

Veilig, comfortabel & gezellig

Onze units voor zorghuisvesting voldoen aan alle wettelijke normen op vlak van energie, techniek en veiligheid. Zo bieden we wanden en daken met een brandweerstand (RF) van 1 uur. De gebouwen zijn voorzien van alle aansluitingen en gemakken, zoals tv, telefonie, data, verwarming, ventilatie en zelfs liften. Hoewel onze units dienst kunnen doen als tijdelijke huisvesting, hebben ze een gezellige, huiselijke en behagelijke uitstraling.

Contacteer ons

Heb je nog vragen over de mogelijkheden van zorghuisvesting via Warsco Units? Stel ze dan! Wij helpen je graag met een oplossing op maat van je zorginstelling. Van levering tot installatie en onderhoud: je huisvesting is in goede handen bij ons.

Tijdelijke zorghuisvesting

Contacteer ons

Warsco Units nv
Slingerweg 20
Poort 5650
3600 Genk

Certificaten

WU Belgie WU Belgie WU Nederland
Duo