Maatwerk

Van machine- tot operatiekamer

Modulair bouwen is de specialiteit van Warsco Units. Of je nu nood hebt aan woon-, kantoor-, magazijn-, productie- of sanitairunits, wij creëren een ruimte op maat van jouw behoeften. Dankzij ons flexibele productieproces kunnen wij perfect maatwerk aanleveren. Van een bureau in een productielijn over een machinekamer en chemische shelter tot een operatiekamer voor een ziekenhuis.

Modulair bouwen op maat

Perfect tot in het kleinste detail

Maatwerk in modulair bouwen betekent ook het combineren van functies. Zo hebben wij een splinternieuwe ‘leeftrein’ gebouwd die tegelijk werkplaats, slaapplaats en eetgelegenheid is. Zulke specifieke opdrachten vragen een grote flexibiliteit en creativiteit, maar geven extra veel voldoening.
Uiteraard voldoen al onze units aan de geldende bouwnormen en beschikken ze over een uitzonderlijk goede geluidsisolatie en brandweerstand. De attesten bewijzen het!

Ontvang een offerte op maat

Wil je meer weten over de mogelijkheden van modulair bouwen of wil je een offerte op maat ontvangen? Neem dan contact op met Warsco Units. Wij gaan tot het uiterste om jou de perfecte oplossing te bieden.

Modulair bouwen op uw maat

Contacteer ons

Warsco Units nv
Slingerweg 20
Poort 5650
3600 Genk

Certificaten

WU Belgie WU Belgie WU Nederland
Duo