Industrie

Meer ruimte voor kantoor, magazijn of productie

Heeft je bedrijf nood aan (tijdelijke) huisvesting? Dan is containerbouw de ideale oplossing. De bedrijfsunits van Warsco Units bieden flexibele en kwalitatieve ruimtes voor elke activiteit. Of je nu op zoek bent naar extra kantoor-, magazijn- of productieruimte. Onze units geven je altijd de nodige flexibiliteit. Je kunt kiezen voor bepaalde modellen & afmetingen en de units zijn altijd verder uit te breiden.

Containerbouw voor de industriesector

Alle voordelen van permanente huisvesting

Gooi al je vooroordelen over containerbouw overboord, want Warsco Units laat zien dat prefab units niet onder hoeven doen voor reguliere huisvesting. Integendeel, onze units kunnen ook dienen als permanente bedrijfsgebouwen. Het zijn stuk voor stuk gebouwen met een duurzame constructie die voldoen aan alle wettelijke voorschriften. Maar er is ook aan comfort gedacht. Uiteraard zijn alle elektrische aansluitingen aanwezig, zelfs verwarming, ventilatie, liften en zonwering. Met rolluiken bv. Ze verhogen niet alleen het comfort, maar beschermen ook tegen inbraak. Onze klanten vertellen je er alles over!

Krijg jouw oplossing op maat

Wil je meer weten over onze oplossingen in containerbouw? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je aan een ruimte die 100% voldoet aan de behoeften van je bedrijf, ook op vlak van veiligheid. Omdat we beschikken over een VCA**-certificaat kunnen we namelijk probleemloos werken in sectoren met een hoog veiligheidsrisico.

Specialist in containerbouw

Contacteer ons

Warsco Units nv
Slingerweg 20
Poort 5650
3600 Genk

Certificaten

WU Belgie WU Belgie WU Nederland
Duo