Bouw

Alles wat je wenst

Wil je een werfkeet kopen of huren, dan zit je goed bij Warsco Units. Wij hebben een gevarieerd aanbod bouwunits op stock, zowel mobiel als (semi)permanent. Onze ruimtes zijn uitgerust met alle comfort. Je hebt aansluitingen voor elektriciteit, verwarming, ventilatie, sanitair, etc. Uiteraard zorgen wij ook voor een optimale thermische en akoestische isolatie. Dat laatste is essentieel om het geluid van de machines buiten te blokkeren.

  • Sanitair
  • Huisvesting

Een werfkeet kopen of huren

Werken op locatie

Werk je regelmatig op een andere locatie? Dan is onze bouwwagen ideaal voor jou. Als je beslist om deze werfkeet op wielen te kopen, zijn je medewerkers altijd verzekerd van een comfortabele werkplek. Qua indeling heb je verschillende mogelijkheden: volledig open ruimte, een opgedeelde ruimte, met of zonder reftertafel en stoelen, met of zonder toilet … Dankzij de robuuste staalconstructie zijn ze overal inzetbaar en bestand tegen herhaaldelijk verplaatsen. Ze zijn allemaal geschikt voor snelverkeer, zodat je ze op elk moment veilig kunt verplaatsen naar een nieuwe werf.

Vraag een offerte aan

Overweeg je om een werfkeet te kopen of huren? Contacteer ons dan voor meer informatie over onze bouwunits of voor een offerte. Wij helpen je graag aan een ruimte op maat, zelfs voor de moeilijkst bereikbare plaatsen. Onze kraanwagens zetten alles netjes op zijn plek.

Werfkeet kopen bij Warsco

Contacteer ons

Warsco Units nv
Slingerweg 20
Poort 5650
3600 Genk

Certificaten

WU Belgie WU Belgie WU Nederland
Duo