Bedrijven

Tijdelijke of permanente oplossing

Heeft jouw bedrijf door een verbouwing, plaatsgebrek of andere reden nood aan tijdelijke kantoorruimte? Dan zijn de prefab kantoorunits van Warsco Units dé oplossing. Onze units zijn veelzijdig, kwalitatief en gewoon mooi. Voor je medewerkers zal het gebouw aanvoelen als een permanente huisvesting en daarvoor kunnen ze ook perfect dienen.

  • sanitair
  • huisvesting
  • ...

Prefab kantoorunits

Voorzien van alle comfort

Onze prefab kantoorunits zijn van uitermate goede kwaliteit. Ze hebben een duurzame constructie en voldoen aan alle normen op vlak van brandweerstand en energieprestaties. Het is zelfs mogelijk om ze beter te isoleren dan een passiefhuis! De units zijn bovendien van alle gemakken voorzien. Zo kunt je genieten van verwarming, tv, telefonie, ventilatie, zonnewering en zelfs een lift.

Kies een unit op maat

Naast prefab kantoorunits bieden wij nog een waaier aan mogelijke bouwunits voor bedrijven. Zo kan je ook bij ons terecht voor units die dienen als magazijn, opslagruimte, sanitaire ruimte of productieruimte. Welke ideeën je ook hebt, wij creëren er de ruimte voor!

Meer weten?

Wil je meer informatie over de verschillende soorten prefab kantoorunits in ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag met een oplossing op maat van jouw bedrijf. 

Specialist in prefab kantoorunits

Contacteer ons

Warsco Units nv
Slingerweg 20
Poort 5650
3600 Genk

Certificaten

WU Belgie WU Belgie WU Nederland
Duo