Oplossingen in modulaire bouw

Als specialist in unitbouw, beseffen we bij Warsco Units maar al te goed dat elke sector zijn eigen, specifieke behoeften heeft als het aankomt op huisvesting. We delen onze oplossingen in modulaire bouw dan ook op in verschillende doelgroepen:

Op maat van jouw sector

Zo is het in de bouwsector bv. belangrijk dat de units zowel thermisch als akoestisch perfect geïsoleerd zijn, zodat er binnen ook geen geluidsoverlast is van de machines. Bij units voor zorginstellingen en scholen ligt de focus dan weer op comfort en huiselijkheid, terwijl units voor events vooral praktisch moeten zijn. Met modulaire bouw kunnen we inspelen op elke behoefte!

Out-of-the-box oplossingen

Voldoen onze standaardoplossingen voor modulaire bouw niet aan jouw specifieke vraag? Dan kan je ook bij ons terecht voor maatwerk. Als je een specifieke opdracht hebt, reiken wij je creatieve, out-of-the-box oplossingen aan die perfect beantwoorden aan jouw vereisten. Denk bv. aan units die werk-, slaap- en eet-functies combineren.    

Meer weten?

Bekijk onze oplossingen in modulaire bouw in detail of contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. Wat je vraag ook is, wij bieden je de ruimte die je zoekt!

Specialist in modulaire bouw

contact

Contacteer ons

Warsco Units nv
Slingerweg 20
Poort 5650
3600 Genk

Certificaten

WU Belgie WU Belgie WU Nederland
Duo