Tijdelijke units in afwachting van nieuwbouw

maandag, juni 6, 2016

In onze eerste editie van het Made-in-Limburg-magazine kon u lezen dat Cor van Otterloo, CEO van Punch Powertrain, wilde plannen heeft met het bedrijf. Er loopt momenteel een groot investeringsdossier om de productiecapaciteit voor de ontwikkeling van automatische versnellingsbakken uit te breiden. Daarmee gaat ook een gevoelige stijging van het personeelsbestand gepaard. Punch Powertrain heeft op dit moment zo’n 250 vacatures openstaan. Al deze groeiplannen moeten uiteraard ook vorm krijgen in nieuwe infrastructuur. “We hebben eerst een nieuwe bedrijfshal gebouwd, waar zo snel mogelijk de nieuwe machines in zullen ondergebracht worden”, zegt Manu Bronckaert, Facility Engineer bij Punch Powertrain. De hal is echter voorlopig nodig voor andere doeleinden… “Inderdaad, want we hebben er tientallen tijdelijke units in geplaatst. Die moeten dienen om ons kantoorpersoneel te huisvesten, aangezien hun gebouw wordt afgebroken en het nieuwe pas over een jaar klaar is. We kiezen daarom voor tijdelijke infrastructuur. Naast de kantoorfunctie, zullen de units ook dienst doen als douche- en omkleedruimte voor onze arbeiders.”

Rechtlijnig

Punch Powertrain koos na een vergelijking op de markt, voor units van Warsco. “Het is de bedoeling dat onze mensen, in afwachting van hun nieuwe gebouwen, een hoog comfortniveau kunnen aanhouden”, aldus nog Manu Bronckaert. “Daarbij is het belangrijk dat de leverancier van de units open en rechtlijnig communiceert. Het verwachtingspatroon moet kloppen met wat er opgeleverd wordt, en daar hebben we met Warsco wel een goed gevoel bij.”

De tijdelijke infrastructuur wordt begin juni in gebruik genomen. Over een jaar zal het personeel vervolgens naar de nieuwbouw verhuizen.

“Voor ons is dit alvast een mooie referentie in Limburg”, zegt Cedric Vansteenkiste, accountmanager bij Warsco Units. “Het is gezien de omvang zeker geen alledaags project. Ook de verscheidenheid in functies, zoals sanitair, kantoren en lockerrooms, geeft een extra dimensie. Bijkomende moeilijkheid was de krappe deadline voor oplevering. Maar het komt allemaal wel goed. De mensen van Punch Powertrain zullen zich snel thuis voelen in onze units.”

Bron : Made in Limburg Magazine

Contacteer ons

Warsco Units nv
Slingerweg 20
Poort 5650
3600 Genk

Certificaten

WU Belgie WU Belgie WU Nederland
Duo