Nieuwe CEO past in toekomstvisie Warsco Units

maandag, juni 4, 2018

Lees het artikel op Made in Limburg

“De bedoeling is om strategische en operationele taken te verdelen, zodat we nog beter gewapend zijn om onze ambitieuze plannen uit te voeren”, aldus Marc Warson.

Anneleen Van Bosch woont in Herk-de-Stad en was er 10 jaar lang advocaat. Daarna werd ze juridisch adviseur en in die hoedanigheid ontstond het eerste contact met Warsco Units, waar verplaatsbare accommodatie voor tijdelijke huisvesting wordt gemaakt. “Ik kreeg de kans om hier als extern consultant een aantal dossiers en processen te begeleiden”, vertelt ze. “De opdracht werd telkens uitgebreid naar diverse aspecten van de business en zo geraakte ik vertrouwd met de producten, de mensen en de werkwijze van het bedrijf. Er bleek een goede match te zijn en daarom krijg ik nu de kans om mijn schouders volledig onder de verdere groei van Warsco Units te zetten.”
De diverse uitdagingen in het ambitieuze traject dat eigenaar en gedelegeerd bestuurder Marc Warson heeft uitgetekend, zijn de directe aanleiding voor de benoeming van Anneleen Van Bosch. “We zijn vastberaden om onze expansie verder te zetten, onder meer met onze nieuwe vestigingen in Brussel en Evergem, en met de plannen voor onze lancering op de exportmarkten”, zegt Marc Warson. “Om dat efficiënt en professioneel te kunnen doen, is op alle echelons versterking van onze organisatie nodig. Persoonlijk ben ik meer ondernemer dan manager, waardoor is gekozen voor het aanstellen van een nieuwe CEO, die zowel de productie, het commerciële, als de logistiek in goede banen zal leiden.”

Marc Warson zet dus zelf geen stap terug. “Ik focus mij op de taken waar ik zelf goed in ben, en heb er alle vertrouwen in dat Anneleen complementaire troeven aan de organisatie toevoegt. Zo is Warsco Units sterk gewapend om de volgende stappen in dit mooie groeiverhaal te zetten.”

Bron : Made in Limburg - KURT MEERS - 4 JUNI 2018

Contacteer ons

Warsco Units nv
Slingerweg 20
Poort 5650
3600 Genk

Certificaten

WU Belgie WU Belgie WU Nederland
Duo