Nieuws

Op 26 september lanceerden we ons nieuw woonconcept Cocon. Met deze nieuwe woonvorm willen we de Belgen meer kansen op de vastgoedmarkt geven.

Lees meer

Dankzij de aankoop van een perceel van 3 hectare naast de hoofdzetel in Genk, ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Die krijgen nu al invulling. Zo werd recent een denktank opgebouwd waar medewerkers in een creatieve setting aan de slag kunnen gaan

Lees meer

Onze oude bakwagens waren toe aan vervanging, de wagens hebben gemiddeld 900.000km op de teller staan en hebben daarmee meer als hun dienst bewezen.

Lees meer

De cover van Made in Limburg Magazine wordt gesierd door Marc Warson en Anneleen Van Bosch, de nieuwe tandem aan het hoofd van Warsco Units. Zij vertellen hoe het aantrekken van een externe CEO de groei van het bedrijf heeft versneld.

Lees meer

Herinner je ons project Mutatie + ? In dit Vlaamse proeftuin project renoveerden we woningen op 10 dagen tijd met oog voor energie, comfort en universal design. Het resultaat: vlot toegankelijke en praktisch bruikbare woningen, met een comfortabel binnenklimaat én een mooie lichtinval.

Lees meer

Pagina's